....

i brist på annat blir det en lista. Ja, jag har ganska tråkigt.

Har du på dig idag? Tröja från igår, mjukisshorts.

Har du kramat någon det senaste dygnet? Yes

Har du pussat någon det senaste dygnet? Ja

Har du för frisyr? morgonrufs

Har du husdjur? inte än ..höhö

Har du pallat äpplen? tyvärr inte

Har du kysst någon och sedan ångrat dig?
  ... ja

Har du ätit senast? Lilla menyn.

 När vaknade du i morse? vaknat flera gånger under natten men.. vid halv elva?

När skrattade du senast? Igår kväll

När var du på fest senast? den 22 december

När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? den 22 december

När fick du ditt senaste sms? idag, av Linnéa!

När är du född? 1993!

När tog du studenten? host.

 

Vem kramade du senast?  Mig själv!

Vem pratade du med i telefon senast? Jennie eller Linnéa?

Vem skulle du vilja se ut som? Trivs egentligen med hur jag ser ut.

Vem fick du present av senast? Linnéa :)

Vem gjorde dig arg senast? jag själv.

Vem sjunger det du lyssnar på nu? Jared Leto , dvs 30 seconds to Mars

Vem bor du tillsammans med? Mamma

Vem vill du kyssa nu? Jag är ganska belåten

Vem spelade du tv-spel med senast? Linnéa

Vad väljer du, glass eller godis? Beror på vilket godis.

Vad väljer du, morgon eller kväll? kväll

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? Födelsedag

Vad väljer du, katt eller hund? hund!

Vad väljer du, hallon eller blåbär? Hallon

Vad väljer du, sova eller sex? kan man inte få båda?

Vad väljer du, sola eller bada? Bada

Kan du laga mat? Det beror på hur man ser det.

Kan du göra volter? bara under vatten

Kan du köra bil? Alla kan väl köra, men jag vet inte om jag är så bra på det.

Kan du ditt eget mobilnummer? Nej

Kan du säga hur många du har på msn? 87 st

Kan du säga vad klockan är? 12.57

Hoppas denna lista gett er livsviktigt information.


roflmao


Emo wannabe  :)
vad har jag förresten på/i kinden?! Ser ut att ha fått en rejäl hurring.


Ni vet när man är sådär härligt trött så att allt är och blir roligt? Så var Linnéa och jag igår kväll (morse?)! Vi satt för att fixa med naglarna  och så nu inför nyår. Nagellacket hamnde snett, det blev kladd och mamma undrade om vi hade tjuvat från barskåpet. Innan dess hade vi spenderat kvällen med en svettig och grov Tom Cruise.
Nu på morgonen har vi fixat biljetter till smygpremiären av Snabba Cash! Känner på mig att den inte kommer vara lika bra som boken men fortfarande bra på sitt sätt. Jämför man Twilightfilmen med boken är det ju skrattretande.

Gårdagen var trevlig. Det blev nya underkläder i massor och en tripp ner till västra hamnen och älskade Maxi. Mamma gjorde pizza till middag. Varför är hemlagad pizza så otroligt gott om man är sugen på det? Kall hemlagad pizza är nog godare. Är nog ensam om att tycka det...
Nu till idag! Väntar på att tvätten ska bli klar, ska göra mig i ordning och sen blir det väl till att ta hand om disken. USCH. Jag avskyr verkligen att handdiska. Jag har dock blivit otroligt snabb och på det. Det är väl tur det.. Jag vet inte hur kvällen ser ut än. Mamma åker ut till Thomas med bussen som går om en halvtimme.

Nej men här blir det inga barn gjorda. Ska sätta på jävligt hög volym på iPoddockan och spela luftgitarr och klä på mig nu!
See you later alligator
In a while crocodile

tjena mittbena

har inte skrivit på snart två veckor. Det är ganska poseitivt om man tänker efter. Jag skriver oftast när jag mår lite sämre. Dock inte på den här bloggen, där är det nog mer både och. Inte konstigt att jag kläckte ur mig hur mycket berättelser som helt i både sjuan och åttan. Mådde ju direkt inte bra just då... Vara deprimerad hela livet = Nya Jackie Collins eller vara någorlunda glad och arbetslös? Det märker vi! Vill inte påstå att jag deppig just nu, mest hungrig. Räknas två rostade mackor som middag? Äsch... Min kväll (?) var trevlig ändå.

Biltrippen till Stockholm tog lite längre tid än vanligt. Satt i bilen mellan halv nio på morgonen till halv tio på kvällen. Ett stopp vid Urkelljunga (att man ens kan döpa en by till något som låter som när man spyr) för att byta bil pga av att motorerna till vindrutetorkarna slutade fungera.

Grejen är att jag vet egentligen inte vad jag ska skriva eller vad jag borde skriva.
-Har du ny parfym?
-Nej?
-Vad gott jag luktar!

Tillbaks till verkligheten.
Jag är fruktansvärt trött. Sov till kvart över tolv idag men vaknade ändå trött. Hade sovit för mycket. Kan kroppen bara inte vara nöjd?
Unicef-reklamen kom precis upp. Måste bara säga (skriva) att Mikael Persbrandt ... Om han läser det här och inser att lammkött är något att satsa på så är jag singel. Bara så han vet.

Det här inlägget känns ju inte alls onödigt.
Jag borde gå och lägga mig men jag kan inte. Tänker på tok för mycket om jag går och lägger mig utan att vara dödstrött. Somnar jag inte inom en halvtimme kan jag ligga vaken i timmar och bara vända mig och fundera på saker jag inte borde fundera över. Jag är trött, men inte så trött. Sen råkar Al Pacino vara på tv:n.

"Den är helt fucked" ... Det var något jag ALDRIG trodde jag skulle få höra ur den munnen. Nästan så att mitt sextonåriga hjärta stannade av ett ögonblick. Sixteen and proud!

091216


Men oj så snygg man kan vara som sjukling! Näsan har dubblat sin storlek och är knallröd. Jag får väl äran på julafton att vara Rudolf.

Vaknade imorse och gick upp och gjorde mig i ordning, åt frukost och en eller två kakor (det är ju faktiskt lill-lördag) och kände mig allt annat än kry. Gick in till mamma och bad henne sjukanmäla mig när feberterometaren visade 38.4 grader. Hade dock redovisning i Samhälle idag så vid 11 cyklade jag ner till skolan och fick gjort den. Det mest jobbiga var nog att det snöade utav bara den när jag cyklade dit. Känns som om någon är emot mig.


Kan lova att svullen näsa och glansiga ögon inte är snyggt ihop. Slickad lugg är inte heller så snyggt märkte jag nu också.

Måste packa nu. Usch. Jag glömmer alltid något. Var på Malmborgs innan idag och handlade proviant till resan imorgon. Apelsin Mer = Kärlek. Ska man spendera 6-7 timmar i en bil så behöver man något att tugga på. Fast jag behöver alltid något att tugga på när jag tänker efter. Går omkring med Junior Mints i skolväskan om suget skulle bryta ut.

091215


Snygg, Snyaggre, Vi.


Att le med tänderna är inte vår grej. "Vad önskar du dig i julklapp?" "En överläpp"


Vadå sexiga?

chokladflarn...

Usch och fy. Jag har lite smått ont i halsen. Det måste gå över tills imorgon, annars blir det inget Stockholm för min del. Har blivit väldigt snuvig också, börjar väl snart fjälla på näsvingarna så mycket som jag snyter mig. Sitter och väntar på att Linnéa ska dyka upp. Vi ska fixa med So-uppgiften som ska redovisas imorgon. "Vad gör partierna för bla bla och bla?" Vi fick det väldigt spännande ämnet Vård och Äldreomsorg! Oj så kul! Jag fick äran att fixa med Powerpoint (åh så 90-tal) och Linnéa ska fixa ihop texten. Problemet är att jag har senaste Powerpoint installerat och jag kan bara den tidiagre verisionen... Så allt tar dubblet så lång tid. Men vad gör man inte för att få stå och redovisa om vård och äldreomsorg?
Hade möte med Mentor Marcus idag. Kom lite tidigt så fick vara med i slutet på hans gitarrlektion. Behövde prata med honom om vilka ämnen som ingår i samhälle och vilka ämnen jag behöver lägga till. Så att jag inte lägger in Historia B när det redan ingår etc.. Var även tvungen att hämta en ledighetsansökan eftersom jag åker upp till Stockholm på torsdag (om jag nu inte blir sämre). Ska hälsa på Mormor & Bengt och gammelfarmor. Ska även med hem till Lotta och Matte på lördag på en fika. Mamma fyller år (Linnéa också!) så det blir antagligen tårta (inte för min del, har svårt för grädde) och en massa människor jag vuxit upp med men inte kommer ihåg namnen på. Det är något med mig och namn. Kan inte ens alla namn på personerna i min klass. Emma = Guldfisk.

Igår blev det ingen skola, det blev till att springa omkring i vassen i Ljunghusen hela dagen. Att leta efter en hund som precis blivit köpt som har slitit säg ifrån kopplet dagen innan är inte det lättaste. Linnéa kom ner och hjälpte till i sökandet. Fick vi tag på den? Nej! Jennie och Linnéa såg honom en gång men vad hjälpte det? En sjumånaders valp som är hungrig och rädd tycker jag borde komma fram men icke. Det blev till att ringa f.d ägarinnan och be henne komma ner och locka på hunden, vilket de gjorde idag. Han kom tydligen fram som om inget hade hänt. Jennie och Daniel fick tillbaks pengarna och hunden åkte tillbaks med den gamla ägaren. Alla frös, jag fick träningsverk (var ju tvungen att springa och gå på ojämn markyta) och Jennie och Daniel funderar på en ny hund. Happy Ending. Det är bra att Linnéa och jag börjar träna efter nyår. Blev andfådd nyss när jag drack cola för snabbt.

I söndags var mamma och jag bjudna på kalas hos Linnéa. Vi skulle fira hennes födelsedag tidigare för nästa vecka är hon hos sin pappa. Åt mycket kakor, cheesecake och drack Fanta.


Linnéa och Hannes. Om inte dom gifter sig om 10 år eller så blir jag besviken. Verkligen äktenskapstycke!


Leva (Linnéas syster) var heting geting!


Men oj vad snygg man är!


.


Ni kan kalla mig Gallagher, Emma Gallagher.

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Goder morgon

Något jag tycker är lyxigt (och väldigt trevligt) är när mamma gör fruskot åt mig. Det händer inte ofta men när det väl gör det... Tack. Det är verkligen skönt att sätta sig vid frukostbordet och bara börja äta. Så hade jag velat börja min dag varje dag.

Satt och chattade med Linnéa hela natten och skrattade högt. Hoppas mamma och Thomas inte stördes. Vi sa väl godnatt vid halv tre först om jag minns rätt.

Efter frukosten gav jag mig ut för att vara kreativ, dvs fota lite. Vill inte påstå att bilderna blev sådär fina som jag ville att de skulle bli men men.


Finn ett fel.


Stadsbarn?
Innan vi flyttade till Malmö hade jag termobrallor, skidjacka m.m när vi skulle ut på vintern. När man gick runt sjön och stannade i Rönninge By och drack varm choklad. Sånt kan jag sakna. Varenda vinter fram tills vi flyttade hit gjorde vi det. Antingen på land eller runt på isen. Ja, is. Sånt har vi inte här nere i syd. När man lärde sig, eller ja alla andra lärde sig åka skridskor för jag kan fortfarande inte svänga eller bromsa, på sjön. Ingen ishall på kockums här inte. Måste medge att Täby är ett bra ställe att växa upp på. Man är väldigt skyddad på något sätt. Om man nu inte bor granne med en galning och försökte tända eld på sin egen lägenhet.  Men det var nog bara vi i vår trappuppgång som var med om det, förhoppningsvis.

Tänkte lägga upp en före/efter bild på mina bryn. Men så kollade jag mig i spegeln och insåg att nej, det här går inte. Vill inte visa hela världen två buskage ovanför ögonen. Att jag ens kan se något?

trisstess


Sa jag att jag hade tråkigt? Bob & Jag för några minuter sen. Tänk vad roligt (?) man kan ha med självutlösaren. Det blir kvällens outfit också;
Banankontaktströja - Malmö Opera.
Extremt sexiga pyjamas shorts med kattögon på rumpan - HM tror jag.


Mamma har bakat...

vem där?

Tänk er en mörk skog. Förlå, jag menar klosvart skog. Ingen belysning what so ever. Se er mig göra ett tappert försök med mobilen. Blev inte så som jag tänkte. Det är belyst från bussen ner till där det lilla samhället tar slut. Sen ut på en grusväg mitt i ingenstans utan lampor och gå 50-60 meter med bara kolsvart skog runt omkring dig. Sa jag att jag var mörkrädd?

Är hemma hos Thomas just nu. Mamma ville ha med mig ut i helgen. Men oj! Vi skulle ju bort en stund på fredagkvällen. Men jaha, vad ska jag hitta på? Så nu sitter jag här och stör mig på Spotifys reklam. "Vad är din talang?" Det ska väl du ta och skita i? Håller även på att dö av värmeslag. Sitter 1 meter från brasan och är för lat för att flytta på mig. Ska nog ta och hoppa in i duschen snart, i brist på annat. Kommer väl läsa ut sista Harry Potter boken ikväll också. Nej, måste ha något att sysselsätta mig med imorgon också. Ska försöka övertala mamma och Thomas att åka in till Center Syd (...) är en jättebra idé. Behöver se människor. Visst, jag kan sitta hemma i vår lägenhet en hel helg men vill jag se människor tittar jag ut genom fönstret. Tittar jag här ser jag... Ingenting faktiskt. Svart som i graven. Appråpå ingenting, så på bussen hit glömde chauffören att stänga mittdörren. Trodde inte bussen kunde köra med öppen dörr men det kan den tydligen. Tant som är satt jag precis vid den också och fick Carola-vind i håret i ungefär en kilometer innan farbror Chaufför stängde dörren. Hade nog gåshudd på varje millimeter av kroppen. Av någon mysko anledning lyssnar jag alltid på hård musik när jag åker buss. Inte för att jag känner mig tuff eller så utan det bara blir så. Det känns bra liksom. Måste lägga in mer musik i min iPod. Har nog inte förnyat den speciellt mycket sen typ... Augusti? ACDC och Metallica är väldigt bra bussmusik.
 
Det var ju mindre mysigt att gå omkring här. Har sett för mycket på CSI och Criminal Minds... Senaste avsnittet var förresten ruskigt bra!

Ska nog göra det jag alltid gör när jag har tråkigt. Spela Scarab Solitare på facebook. Linnéa ligger etta och så kan vi ju inte ha det? Ska kolla om min laptop går att koppla ihop med Thomas högtalare också... Skulle vilja ha lite bättre ljud än vad min laptops högtalare kan åstakomma.

avliden.

Har sovit sen tolv. Det är inte bra. Det betyder att jag kommer vara uppe hela natten. Kommer kanske bli trött vid 3-4 imorgon bitti, få 2 timmars sömn och sen är det skola. Sen 1 timme buss upp till Thomas. Men tänk vad eftermiddagen har gått fort! Måste komma på något att äta till middag. Vill jag värma lasange eller ge mig ut i den kalla malmökvällen för något annat?

Har förresten gått och blivit förskyld. Hellre mensvärk i ett år än att vara förskyld. Kan inte ligga hur jag vill när jag ska sova, kan inte stå, kan inte sitta, kan inte göra något alls utan att näsan ska rinna. Får önska mig en låda näsdukar i julklapp.
Har fortfarande inte hittat något till mamma. Väldigt frusterande. Vad vill mammor ha? Jennie och Daniel är klara, ska bara få gumpen ur vagnen och ge mig ut och fixa det. Får bli efter helgen då Fiona och jag ska ut på julshopping.

Imorgon blir mina ögonbryn mörka. Kommer se ut som Mr. Big/Peter Gallagher. Sexbomben Emma. Jag har fortfarande inte valt hårfärg än. Har i alla fall bestämt att det ska tonas och inte färgas. Men ljus eller mörk? Linnéa tycker mörk nu och ljus sen i april -maj. Ja, varför inte? Men jag vill ju verkligen vara ljus! 

Linnéa kommer snart hit med treo-tablett och sista Harry Potter boken. Vi ska fixa med samhällsläxan som ska redovisas imorgon. Jag föredrar grupparbeten (när jag inte hamnar i cp-grupper a lá Future City). Hamnar jag med någon jag känner känns det gensat mycket bättre.
Idag hade vi kursvalsdag. Ska välja inriktning... Sam/Sam, Sam/Kultur eller Sam/Ekonomi. Det blir nog Samhälle Samhälle. Då får jag läsa de ämnen jag är intresserad av. Ska även lägga till Matte C i trean. (Ja, även jag är chockad inför det beslutet) Hur det kommer gå lär vi få se. Matte + Emma = Osant. Men grejen är att när jag förstår det tycker jag det är kul. Det är vägen dit som är jobbig. Usch ... Matte.

Nej, får ge mig ut på stan i jakt på föda. Vad det blir återstår att se.

Efter ett hångel med Asta är hela ansiktet täckt med hund-saliv. Gott.

min helg.

Sov hos Levinia i lördags, väldigt trevligt. Maurizio (Levinias pappa) gjorde hummersoppa till middag. Min mage hoppade av glädje! Vi tog en massa bilder på Selma och Asta. Inga selmor i världen väger upp Asta. Asta är bäst. Selma må vara hur söt som helst men Asta ... Hon är precis som Sixten.


Hur söt får man egentligen vara?! Thomas vägrar gå med på en Selma.


Min lilla fis!


Sann kärlek.
Operation; Övertalning!

Var på stan idag med Linnéa. Skulle handla julklappar. Handlade jag julklappar? Nej. Jag köpte Junior Mints istället. Det är så fruktansvärt svårt att hitta presenter till mammor. "Vad önskar du dig?" "Snälla barn" ... Men kom igen! Det har jag fått höra i ett antal år nu. Ge mig något specifikt. Känns lite trist att ge sin mamma ett present kort. Några tips?

score!

Hallå Bloggen! ... Sen när blev jag så positiv?
Nu sitter man här och försöker motstå förrestelsen att äta upp den resterande chokladen.
Det här med att blogga är kanske inte riktigt min grej ändå. När jag är ute och handlar eller är i skolan kommer jag på grejer jag vill skriva här men som jag nu glömt bort. Illa Emma. Illa.

Jag ogillar måndagar. Det är fyra dagar kvar till fredag. Fyra skoldagar. Vilket är lika med att gå upp tidigt vilket resulterar i att man är fruktansvärt trött på eftermiddagen. Man kanske somnar. Då är man pigg hela kvällen istället. Det blir till en ond cirkel. Usch och fü! (gillar det tyska fy:et)
Måste få påpeka att Cybergymnasiet är helt en skola i min smak. Vi hade två lektioner idag. TVÅ! Den tredje, datorkunskapen(!), var inställd. Imorgon (tisdag) har vi en lektion. 1 timme och 40 min Idrott. Vi har tack och lov teori imorgon. Prov, tjohej! Tror jag tappade all min studiemotivering så fort jag fick höra talas om EA.

Ska nog göra en liten lista med namn så att folk vet jag pratar om...

Mamma: Behöver jag ens förklara? Hon är min mamma.
Thomas: Mammas öhm... pojkvän? Nej, det låter så litet. Särbo? njae. Mansvän/Om-ett-år-blir-de-sambos
Linnéa: Min bästa vän. Ingen förstår mig som hon gör. Det finns inget jag inte skulle kunna tala om för henne. Hon vet nog mer om mig än vad jag gör.
Levinia: Vi har varit bäästiIzZar sen sexan dåra. 4-ever and evör! Det spelar ingen roll hur länge vi är ifrån varandra. Så fort vi träffas igen är allt som vanligt. Vi plockar upp tråden där vi var sist. Känns väldigt bra.
Fiona: Det började nog med när Fiona "trillade" med cykeln. Snarare voltade och bröt armen och hela fadderullan. Hon, tillsammans med Linnéa och Levinia är dom jag tror att jag fortfarande kommer ha kontakt med om 10 år. Förhoppningsvis är det fler men men....
Vittra: Spenderade 7-9 på Wennöska som senare blev Vittra i Västra Hamnen. Mycket trevliga år. Var knappt där i sjuan och åttan men ändå. Nian är nog det som etsat sig fast mest. I wonder why? Har nog spenderat x antal timmar inne på Maxi i västra hamnen under alla raster, luncher och ea-pass. Minns när Euroshopper chokladen kostade fyra kronor och bussen kostade åtta. Då kunde man åka till skolan och hem och även kunna köpa choklad på rasten. Det var kärlek det.

Det känns lite små-töntigt att sitta här och skriva listor.

drygt.

Insåg precis att det är 20 dagar kvar till julafton. Och det, mina damer och herrar, betyder presenter om 20 dagar! Paket är det bästa som finns. Överraskningar är mindre trevliga. Det som är minst trevligt är ignorans. Men nog om det!

Mamma kom hem inatt! Jisses, vad jag har saknat henne. Kommer aldrig kunna flytta hemifrån. Det är skillnad när hon är ute hos Thomas, det är i alla fall i samma land. På samma kontinent. Men Afrika?! Kändes alldelles för långt bort! Men nu kom hon och Thomas hem inatt i alla fall. Släckte lampan vid halv tre tiden och var vid medvetande när dom kom in. Kände hur mamma kom in på mitt rum och klappade mig på kinden eller något. Minns inte. Vaknade sedan av att Linnéa smsade vid tjugo över sju. "Helvete" var det enda som slapp ur mig. Där försvann frukosten. Fick med mig åtta pepparkakor till skolan som jag knaprade i mig under samhällslektionen. Vi har ny lärare i det. Han påminner väldigt mycket om vår f.d lärare Jonas. Inte bollen då, utan Basil. Nya läraren är också från Blekinge...

Mina grannar mittemot måste undra vad jag sysslar med. Halvligger ner i soffan och "dansar" samtidigt som jag sjunger med, högt och ljudligt. Är det det som kallas charm?

Snackade med Oscar innan (han ska förresten hit på söndag och fika med mamma och mig). HIV var tydligen ett bra sätt att bli smal på tyckte han. "Men jag är nöjd med hur jag ser ut förutom min rumpa. Springer jag på stranden fruktar folk för tsumnamis" Han verkade inte accpetera detta faktum. Får nog ta och demonstrera nästa sommar eller så.

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska sätta på mig Vittrabyxor och antagligen Vittratröja också. Sexbomb! Mjukisbyxor är något jag inte använt på länge. Har strosat runt hemma i mina pyjamas-shorts allt för länge.

Måste bara tillägga att Red Night igår var grymma! Red Night består av Leo, Zhang, Simon och Philip. I sexan var det några av mina bästa vänner. Och pojkvänner. Båda de tidigare basisterna har jag varit tillsammans, även den nuvarande. Var tillsammans med Zhang också. Så Leo och Simon, vänta ni bara! Nej men... Vadå groupie? Nej tack. Även jag växer upp. (men ack så lång tid det ska ta) Men nästa gång dom spelar (var det i februari?) så gå och se dom!
Nu när jag tänker efter var det ganska desperat.. 4 pojkvänner inom loppet av ett år. Herre min skapare.


Titta vad jag hittade! En bild från Maria och Markus bröllop! Eller ja, brunshen dagen efter i alla fall. Charm på hög nivå, där ja.

23 november.

Allt utom When the Children Cry. Verkligen allt går nu utom den låten. Då lär det brista. Inte för att det inte redan har brustit utan ... Kan det brista mer? Lyssnar på grekiska. Förstår ingenting, vilket är väldigt bra. Jag vet inte hur jag ska reagera. Jag har förberrett mig för det här i ett år. Väntat på den här dagen skulle komma. Fasat för den. Men den kom. Och min underläpp blöder.

Kan inte sluta skaka. Vet inte om det beror på att jag fryser eller om det är något annat. Känner mig otroligt tjock i halsen. Känner mig så otroligt dum. Inte naiv eller lurad eller utnyttjad nej. Dum är vad jag känner mig. Jag visste att det skulle hända, ändå gav jag mig in i leken igen. Och igen. Och tillslut än en gång. Tredje gången gillt.

Bruce Springsteen gör inte saken lättare. Påminner bara. Men ändå. Streets of Philadelphia.

Fan också.

Jag gör inte saken lättare för mig. Tur att Bellas Lullaby inte finns på Spotify.

Självbehärskning. Aldrig varit min starka sida. Jag visste hur jag skulle må. Var det värt det? Egentligen inte. Försökte kanske dämpa det som spreds inom mig just då. Antagligen.

She calls out loud; What the hell is wrong with me? All alone, feeling strong. When you need her, she'll be gone. You wonder why it took so long and why it's harder to go on.
- Blue October UK

Borde kanske äta. Har bara ätit frukost men aptiten försvann för ca en timme sen.

Goodbye Deceptacon

bad romance

Det har varit en mycket ansträngande dag... *host* Skulle plugga med Linnéa men det slutade med att vi satt i soffan och pratade och kollade igenom gamla bilder på bilddagboken. Vi kom fram till att vi förändrats en hel del med fina ord. Som man såg ut?! Tofsar?! Så lite mascara så att den inte ens syntes? Inte för att man ska ha hela mascara-tuben på fransarna men kom igen. Sådär lagom fisigt.


"Lagade" middag innan. Ravioli. Det var inte jättegott men det var i alla fall bukfylla. Just nu sitter jag och kollar på Biggest Loser, varför vet jag inte. Det sporrar mig på något sätt. Det får mig till att vilja börja träna. Det borde gå varje morgon så att jag faktiskt får arslet ur vagnen och gör det. Just nu är jag som piggast under kvällen och natten vare sig jag går upp sju eller elva. Illa. Jag vill börja träna, det vill jag. Jag har bara ingen ork. Eller jo, på kvällarna men det är inte så att jag ger mig ut på en powerwalk ensam i mörkret. 
 



RSS 2.0