><

sluta strunta i mig.

börja bry dig.

sluta skälla ut mig.

och du?

ja, du.

du borde också börja bry dig.

visa intresse.

prata med mig.

dela med dig av dina tankar.

oj oj

Det har hänt en del ...
för mycket kan man lungt säga. Vet egentligen var jag ska börja. Mitt hår blev inte blont. Det blev någon nyans ljusare men inte blont. Finns många väldigt smickrande bilder från den kvällen...
Lördagen.. började dåligt, hade få ljuspunkter under dagen och slutade fruktansvärt. Ambulans till akuten. Usch och fy. Det lär inte hända igen. Någonsin! Söndagen har jag inte mycket minne av, dåsade hela dagen. Måndagen... Den ljuva måndagen. Fick cheeseburgare. Helt otroligt hur gott det kan vara. Åkte med ut till Thomas för lite miljöombyte. Det behövdes. Fick en del sagt på kvällskvisten också. Kändes skönt att få ut det.

Är ute hos Thomas idag med. Ska ha "familje" middag med mormor och Bengt. Det kan bli intressant. Kommer antagligen åka med dom hem sen. Ska få vara ensam, trots att jag inte får det sen i lördags. Det kommer bli otroligt skönt. Jag behöver ensamheten. Mår bättre av någon anledning av att få vara för mig själv och gå klädd i Banankontaktströja och vittrabyxor. Liksom, charmigt värre. När man går omkring och sjunger falskt jättehögt och får för sig att det ändå låter lite bra.

Jag skulle vilja tacka Maurizio Sorrone. Eller egentligen Go For It. Vissa låtar får en, trots att det är såå 90-tal, att verkligen må bättre. Så.. tack. Förresten, jag måste ringa Levinia snart. Vill träffa.. öhm.. Selma? Heter den så?

Fysiskt har jag blivit återställd (om jag inte fått skrumplever) så nu väntar bara det där andra...
Just nu sitter jag och lyssnar på "90-talets bästa hits" .. av någon anledning räknas Nordman in där. Det är lite sådär lagom spännande.

Lördags kväll... Är man charmiga så är man. Linnéas min är min nya favorit.

...

Plötsligt händer det!
Eller ja, om en stund i alla fall.
Jag blir blond.
Eller pissgul om jag har otur.

"Före"

tuffset därbak beror på att jag har haft knut hela dagen.. ytterst charmigt!


...

helvetes jävla piss skit.

Alltid kul att bli utskälld.
Vad ska jag säga?
Förlåt för att jag vill bo hemma?

kai se thelo

Sitter hos Linnéa just nu. Hon har precis ätit. Jag kanske också borde det?
Om ca 40 minuter hämtar Daniel upp mig. Vi ska iväg och handla mat.. Och jag ska försöka låta så pedagogisk som möjligt med tanke på det jag ska berätta. Uff! Känner att det kommer bli lite halvjobbigt. Jag vill inte framstå som velig eller omständig, även fast jag kanske är det...


Det finns vissa saker man inte ska ödsla sin energi på men man börjar ju fundera. Men men .. ingen idé att tänka på sånt som redan har hänt. Ska nog inte tänka på framtiden heller. Ogillar skarpt ovissheten.

-Vi tänker för mycket! Vi borde leva i nuet och inte tänka på framtiden och sånt. Men jag är precis som du och liksom vill planera etc. Jag är ju en matematisk människa som vill ha ordning och reda.

Linnéa, vad skulle jag göra utan dig?

I alla fall.. vi var på vittra idag. Ytterst spännande. Niorna (host) hade spexfoto. De skulle vara fjortisar. Vissa såg man inte ens skillnad på... Är det dumt av mig att säga så?

Linnéa: Man ska blanda olika folkslag tycker jag!
Emma: Jo, det kan bli trevliga blandningar har vi märkt...
Linnéa: Homogena lösningar!
Emma: ...
Linnéa: Förutom asiater. Där är det en av tre miljarder som är snygg. Negerna kompenserar i alla fall med stor penis istället.
Emma: Vi får alltså skaffa oss en neger?
Linnéa: Helst inte... Men en del afrikaner... höhö
Emma: Mjo... Jag förstår dig. Men alla har inte monstruösa penisar? Man ska ju ha någon med lagom penis. Sen är det kanske bra om han är trevlig också. Ett plus i kanten sådär.
Linnéa: Jaja... Det kommer efter!
Emma: oh lord.


Emma.


?

wow.
Vet egentligen inte vad jag ska skriva.
Eller hur jag ska göra. Nytt boende? Nej, det blir för omständigt.
Får ju faktiskt ta och lösa problemet istället för en gång skull.
Det tar på krafterna. Och sårskorpan. Den får ta den största smällen.
Pillar konstant istället för att bita mig i läpparna. (Misstolka gärna men så vig är jag inte.)






Jag älskar dig.
Även om jag ler när jag säger det.

hej alvedon!

Kära alvedon, varför hjälper du inte?
Huvudvärk x1000, täppt i näsan x1000.
Vi gillar måndagar.

Ska göra ett tappert övertalningsförsök för att få mamma att gå ut och köpa choklad till mig. Eller något annat gott. Kan till och med tänka mig att följa med ut och handla om det behövs. Men jag vill inte gå ut själv.  Känns alltför avancerat.
Så nu sitter man här, brännskadad och allt. Kommer få jättefint ärr på långfinger knogen. Färgen är en blandning av lila och gult... Ska det vara så? Ska försöka få samhällsläxan klar idag så slipper jag den imorgon. Det är nog bara det jag orkar. Skriva om mitt liv om 10 år är bara för jobbigt. Jag vet verkligen inte vad jag vill bli förutom lycklig. Och det är inte så lätt att tala om hur jag blev det om 10 år. Dumma datorkunskap. Jag vet hur Word-programmet funkar.

Ska snart göra varm choklad tror jag. Fast om 10 minuter kommer jag börja svettas igen så det är nog inte ens lönt. Jag måste förresten sluta tugga sönder mina läppar. Har börjat med den hemska ovanan att göra det när jag grubblar över saker. Innan dess åt jag istället. Och innan dess var det naglarna som blev nerbitna. I årskurs två insåg jag att grubbla + bita på naglarna var en helt ok lösning.. (förlåt för ok:et. Har börjat skriva så efter att en viss person intoducerat detta ord i min vardag..) Sen blev det bita på naglarna + tröstäta. Det funkade också tills jag slutade trivas med mig själv och min kropp. Sen började kilorna rasa (ok, inte rasa men sakta med säkert trilla av igen) och jag blev så som jag var innan. Då började jag tugga på läpparna istället. Kanske borde sluta grubbla istället? Det kan ju också vara en lösning...

Emma


oh lord

"Vill mannen ha en avsugning på morgonen så är det bara att ställa upp"
Anna Anka

Ingen kommentar.

Emma


snark..

09.00
söndag.

Det säger väl allt egentligen?

Var inte så tung i huvudet (läs: bakis) igår som jag trodde. Lite öm men bättre än sist. Min frukost bestod av ett stort glas cola. Lunchen blev en fika med Linnéa nere i västra hamnen (dvs kaka och lite mer cola).

- Du ser ut som Robert Wells!
- .... tack?

Jag har klippt mig. Tydligen så ser jag ut som Robert Wells enligt Linnéa. Hon och mamma kan starta klubb för enligt mamma är jag lik Clive Owen. Man känner verkligen hur självkänslan stiger för varje sekund när man hör sånt. Just det! Jag har blivit jämförd med Jabba the hut från Star Wars också. Trevlig liten blandning sådär.

I alla fall så när vi var klara cyklade vi hem i motvind, vilket inte min sköra gamla kropp klarade av så det slutade med att jag flåsade som en och annan brunstig älg. Middag blev macka med skinkröra på. Efter det så blev det utgång igen...
Min söndag kommer bestå av läxor. Usch! Kan inte vänta tills allt det här är över och jag slipper glosförhör och annat trist. Hannes berättade i alla fall en bra nyhet i fredags! Jag har bara idrott den här terminen ut, sen behöver jag inte ha mer idrott. (om jag nu inte blir väljer att läsa idrott B men det lär ju inte hända) Har aldrig varit ett stort fan av skolidrott. Tränar(när jag väl gör det) hellre hemma i min ensamhet där jag får bli svettig för att jag vill det. Inte för att någon annan står och visslar i visselpipa och ber oss jogga.

Emma

kladdigt.

Ultraljud av bröstet.
hmm... Det låter ju lite skeptiskt. Det var det också. Fast mer kladdigt. Hela tutten insmetad med vad som kändes som glidmedel. Mums! Nu sitter jag med spänning och väntar på remissen på punktering och provtagning på knölen. PUNKTERING?! Hur i jesu namn punkterar man ett bröst? "Tänk om det ser ut som tomt cykeldäck sen?" Det var ett roligt skämt mamma, jätte roligt. Skrattade med hela kroppen.

"Shit och helvete faan fittans fan!"
Mamma skar sig precis. Charmigt värre.

Jonas kommer hit på middag, sen lär väl jag försvinna ut en stund. Det hoppas vi på i alla fall. Vi ska äta gryta. Varje gång mamma har sagt det idag tänker jag bara på Bollen. "Du kan ju servera gryta. Eller tårta?"
Ska snart ta hand om tvätten som har legat i mitt rum ett par dagar. Har bara inte haft ork till att plocka in och vika ihop. Är det lathet?
Det jag behöver inom den närmsta veckan är;
. Stor mysig halsduk.
. Pengar hade underlättat
. Almanacka.

Jag kommer nog inte vara så jättepigg på lördag. Vad jag har hört om medias inspark så lär jag behöva cola. Nu ska jag in i duschen och tvätta bort glidmedlet eller vad det nu var från bröstet.

Kära Örebroare!
Emma


omg

Man borde ju vara glad över det lilla man egentligen får. Men mycket vill ha mer, eller? Antingen har jag sjuk PMS förtillfället, eller så har jag blivit överkänslig. Vi satsar på pms. Jag vill liksom inte vara överkänslig.
Sen det här med blogg... vi får väl se hur länge det håller i sig. Det gick väl sådär sist.

Linnéa var här igår. Vi kollade på bilder på mig från fyran-femman. Linnéa skrattade så hon grät. Kul att man kan glädja någon i alla fall. Jag har väl mognat de senaste åren kan man väl lungt säga. Snobbenörhängen, tofs nere i nacken(tänk er back-slick fast på kvinnligt vis) och Diesel-tjocktröja på julmiddag i Spanien är kanske inte det sexigaste. Fast va fan.. Man är ju fortfarnade singel (eller?) så vad spelar det för roll... 
I alla fall. Linnéa cyklade hem, jag gjorde middag, dvs macka med philadelphia och skinka, och tittade på 2½ men. Händelserik kväll! Men sen cyklade jag och mötte Linnéa för att kolla på solnedgången och ta lite bilder. Men vem glömmer minneskortet till kameran hemma? Jo, jag! Men det blev mysigt ändå. Tröståt kexchoklad och diksuterade livets svårigheter (=kärlek) och framtidsvisioner (=kärlek). Nu i eftermiddag lär jag nog åka ut till mamma och Thomas och avslöja en del. Hoppas bara Linnéa kan följa med som moraliskt stöd.

Over and out.
Emma


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0