tack?

Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera... Det som stör mig mest är nog att jag inte fick veta något. Jag kan förstå om de inte vill ha mig där efter vad som hände men säg det då till mig än att jag får reda på att det är fest med alla mina s.k. vänner och jag inte är bjuden. Det hela känns bara olustigt. Min fredagskväll blev bra ändå, men kom igen. Jag lär inte supa mig full, knulla på något badrumsgolv och vara allmänt jobbig, och det borde ni veta. Jag lär definitivt inte dricka alkohol inom  de närmsta månaderna heller. De andra som stör mig är att människor som du knappt har känt i mer än 1-2 månader var bjudna, men du glömmer flera av dina närmsta vänner som du umgåtts med i 3 år. Eller ja, f.d närmsta kanske? Vad vet jag.

Jag chockade mig själv idag igen.
Rodde 3 km idag också.
MEN... I söndags. Twixen i affären skrek mitt namn och jag tog upp den och räddade den från ett okänt öde. Den hamnade i magen senare under kvällen. Råkade även få med mig en Cola burk. Förstår inte hur den kunde följa med hem. Jag som hade lovat mig själv och allt. Jag har så fruktansvärt dålig karaktär när det kommer till läsk, chips och choklad. Snabbmat kan jag klara mig utan, även fast det kan vara så otroligt gott när man är riktigt sugen på det. Som en Big Mac. GAH! Det hade min mage tyckt om just nu. Vet inte varför men efter jag tränat så blir jag mer sugen än innan. Linnéa är tvärtom. Jag är nog deformerad i huvudet också.
Jo, jag måste vara deformerad. Mina höftben är dubbelt så "tjocka" som Linnéas. Man kan verkligen ta tag i dom. Är det normalt? "Du har väldigt markanta höftben"  .... Efter den kommentaren har jag faktiskt blivit uppmärksam på mina höftben. Det var jag inte innan. Men men... De sitter där de sitter och jag är stolt över dom. Eller något. Kan man vara nöjd med markanta höftben? "Vad är du mest nöjd med på din kropp?"
"Mitt hår"
"Mina ögon"
"Min mun"
"Mina ben"
"Mina höftben"
Liksom... Que?

Appråpå Que!
Jag ska förhoppningsvis börja på Spanska igen. Steg 1. Ja, ni läste rätt. Steg 1. Jag läste spanska från sexan till nian och har bara grundkunskaper. Det är illa. Tack Maria-Isabell. Tack Vittra som gjorde sig av med henne som spanska lärare först EFTER vi hade slutat nian. Tack. (Jag har inget emot Maria-Isabell som person dock)

skakig.

Ibland chockar jag mig själv.
Jag har precis rott 1,5 kilometer. Det är inte mycket men för min otränade kropp är det mycket. Är helt skakig nu i efterhand. Fast jag planerar att ro lika långt till, om jag nu orkar. Jag borde göra utfall, med tanke på min ack så slappa rumpa men... vi får se. Av någon anledning så kollar jag på Biggest loser, det är det som fått igång mig. Jag trodde aldrig att jag skulle kolla på det, men när tränaren står där och skriker dom i örat att dom kan men dom är för lata för att göra någonting åt sin vikt så sprang jag till klädkammaren och hämtade träningskorna! Jag är väl någorlunda nöjd med min vikt men jag har, som mamma alltid säger, inga muskler. Och ingen rumpa. Den har blivit platt. När vi fick hem roddmaskinen rodde jag 2 km som uppvärmning sen utfall och sit-ups sen yttligare 4 km. Det känns väldigt avlägset. Men ror jag 3 km idag, kan jag alltid ro 4 km nästa söndag. (Eller inte)

Nu ska jag bara försöka låta bli att gå ut och köpa choklad efter det här...

bodies.

Har precis kommit hem och ätit frukost. Köpte frallor på handlarn, varav (som alltid) är de gamla. Att jag aldrig lär mig. Sen har dom höjt priset på texas-bulle till 9 kr! Förfärligt. Det blev ingen bulle för min del. Behöver egentligen ingen bulle, har bestämt mig (?) att kanske börja träna. Med eller utan Linnéa, även fast hon skulle peppa mig. Så det blir väl till att be mamma om nya skor jag kan springa i. USCH! Jogga? Jag? 600 meter sen är jag slut, med blodsmak i munnen och allt.

Har ni hört Robbie Williams nya?! Fruktansvärt bra enligt mig. Allt han gör är bra, utom när han rappar dvs. Jag måste se honom nästa gång han kommer till Sverige.

Vad ni än gör, se Aldrig 'Rösten från andra sidan'. På baksidan står det att den är skrämmande utan av bara helvete. Jag är ändå ganska lättskrämd. Jag tror inte jag blev rädd på riktigt en ända gång. Jag hoppade till, men halllå?! Det enda som är värt att se är Donald Sutherlands frisyr. Sådär härligt 70-tal. Det står även att det är en filmvärldens mest minnesvärda sexscener. Jag är inte kräsen, men... Mycket konstigt. Det hela kändes bara så ... budget-film. Plus att det lilla blodet man fick se den sista minuten såg ut som en väldigt god tomatsås. Fick mig bara att börja tänka på mat.

Ska ringa Linnéa nu ... Känns som om att jag borde gå ut med tanke på att det är fint väder, men riktigt kallt. Får nog ha jeans på mig.


"Han är en man, han är ett barn. Och han legat vid mitt bröst. Jag gav min sommar och vår och tusen ord av tröst."
Förresten.... Är det fel att ha Chess-skivan på repeat konstant?


Sverige-Danmark

Var hos Levinia igår. Vi hade mysigt och åt potatisgratäng och oxfilé, mycket gott! Har fått ett nytt smeknamn, shotten. Mycket fint, mycket fint.

Ikväll... Jag vet inte vad som ska hända. Tror inte Sverige kommer vinna ialla fall. Om vi inte ens kan slå Malta, nu vann vi ju men pga ett självmål... Mot MALTA. Hur kan man inte göra mål mot Malta?! Hur ska vi vinna mot Danskarna? Vi satsar på en full dansk som springer in på planen. Men men... Har laddat upp med chips, dipp och sockerdricka. Linnéa kom precis, och sitter nu och pratar djupa saker med mamma. Mamma ska självklart komma in och "mysa" lite med oss innan vi bänkar oss framför tv:n.

Vi var på stan idag och gick och shoppade lite. Mamma blev med ett par nya jeans och jag fick ny mössa(thank god) ny kjol och ett par stickade strumpbyxor. Sen blev det fika och det blev min middag ungefär. Varm kyckling macka.

Nu ska vi peppa upp oss med lite Markoolio-låtar (mera mål!)


slusk

-Du är så sluskig!
Tack mamma.
-Varför då? Hur är en slusk?
- Som du.

Det sa ju .. mycket? Jag är alltså en slusk som låter mina rena kläder som ligger i en hög på sängen vänta tills jag själv orkar ta itu med att plocka in det. Sluskigt värre.

Idag har det blivit djupa diskusioner om en viss boll och mördarblickar från en viss katt. Mycket givande dag. Nu väntar so uppgiften som ska vara klar tills imorgon, duschen och min kära tvätt. Funderar på om jag är på filmhumör, det finns ju chips hemma? Och finns dom hemma måste man ju äta upp dom. Sen är det ju fredag imorgon och då är det också okej att äta, eller? Måste ta tag i min kost. Har blivit alldelles för mycket på senaste tiden. Det är ju nyttigt med knäckebröd, tänker jag. "Åh, vitlöksost. Vad gott!" Det är nog mindre nyttigt att ha på knäckebrödet. Men det har varit min frukost ett par dagar. Illa. Sen ska man ju börja träna, när vet jag bara inte. vill mest bara vara i form tills nästa sommar. Vem bryr sig på vintern? Okej, jag bryr mig men ändå. Men har man tråkigt så går det ganska fort att göra en negerbollssmet (ja, det heter negerboll) och sen äta direkt ur bunken. (det är kanske sluskfasoner, men ändå)

Måste ut och fota någon dag. har ju som sagt köpt nya ramar men jag har inget att ha i. Så det blir ut och ta ett par bilder som ska skrivas ut. Får väl dra med någon, är mycket roligare då. Linnéa blir nog offret, för jag lär inte få med en viss annan.

Nej, nu ska jag skriva om Lag & Rätt. Mycket intressant.
Har förresten lärt mig texten till Hönan Agda. Kanske ingen merit men men ... Man fastnar alltid för det man inte tror man skulle fastna för. Är ett levande bevis.
*host*

Draft: Okt. 7, 2009

update:

Blev ingen handboll.

Kände att eftersom det är lill-lördag (har alltid ursäkter till att få äta onyttigt) så fick jag för mig att pepparchips hade varit gott. Mot Handlarn! Jag får faktikst äta, har liksom pms (ursäkt igen! Har pms 24/7 365 dagar om året)
Skulle fixa ett sparkonto innan under kvällen, men det var alldelles för avancerat. Får be någon hjälp.

Så just nu så.. öhm skriver jag det här. Nej men det är reklam så i väntan på Grey's ska börja så blir det det här lilla inlägget. Mycket onödigt faktiskt. Det är en del som onödigt. Skola (fast egentligen inte men just nu tycker jag så), kärlek, livet hade blivit mycket enklare utan. Men tänk att inte få uppleva förälskelse. Hjälp, då hade kanske livet inte varit värt att leva. Få känna att det inte finns något annat än oss. Ligga hela dagar i sängen och bara leva av varandra. Okej, det lät ganska äckligt som om vi ska börja med kannibalism vilket inte riktigt känns som min grej.

Nu börjar Grey's!
Förlåt för allt onödigt pladder

korv.

Var på IKEA för någon dag sen. Varför har dom så fruktansvärt fula mjukisdjur? Dom är charmiga och har karaktär (internskämt). Mamma drog med mig ut när jag sa att jag ville ha nya fötter till min säng. Vi köpte dock inga fötter utan en väldigt... udda(?) växt som står i mitt fönster för tillfället. Två ramar och doftljus, och en magnetisk grej till knivarna i köket. Är man på IKEA måste man fika. Delicatoboll och dreas Orange-dryck. Smakar typ inget utom kolsyra men är ruskigt god!

Igår slog jag nog rekord, när det gällde att komma hem fort (om man bortser från pausen då jag fick hoppa av cyklen och försöka hitta min mössa som blåst av i stormen, hittade den inte!) Varför ska det vara så att hur man än cyklar i Malmö så är det alltid motvind? Man borde ju vara van efter 3 år på vittra att cykla i storm men icke! Men det var faktiskt inte så kallt igår kväll, därav att jag tog av mig mössan och la den i cykelkorgen. Hur dum får man vara på en skala?
Idag var man på BUP.
Har inget att tillägga. Samma gamla människor. "Vad har du för idé kring det här, Emma?" Ja du... Inte att behöva gå hit i alla fall. Det har hänt en gång och lär aldrig mer hända igen? Behöver jag säga mer än så? Jag gick på BUP hela åttan och såg ingen poäng i det alls. Det hjälpte ju inte ett enda dugg. För vissa kanske det är jätte bra, men jag tror inte det är min grej att gå och prata på bestämd tid. Vill jag prata gör jag det när jag känner för det. Och med människor jag har förtroende för.

Vad har man på sig när man ska på handbollsmatch? Mjukisbyxor a lá Vittra eller vad? Blir nog jeans och t-shirt. Fribiljetter är trevligt, tack Matilda! Malmö HK möter ... ja ni, jag återkommer med det. Linnéa blir nöjd i alla fall. Här offrar man sin onsdagkväll för att titta på svettiga män som kastar boll. Eller ja, offrar och offrar. Jag gör det med glädje. Längtar redan till lördag. Sverige - Danmark. Här ska djuras! Linnéa och jag ska bunkra upp med chips. Vi dör om Rami Shaaban står i mål. Då är det hejdå VM.

Ska försöka skriva lite på So-läxan. Till det blir det Etta James, Kent och Cornelis Vreeswijk.


RSS 2.0