barca

Sitter och kollar på fotboll, gissa vilken match? Barcelona mot Real Madrid. Brukar inte kolla om inte Sverige spelar men ... Liksom... Mu?!
Oscar var här igår, väldigt trevligt. Vi satt mest och pratade och jag minns inte ens vad filmen handlade om. Vaknade imorse av att han skulle försöka att inte väcka mig men gjorde misstaget att gå in i min lampa. Kunde inte rå för att skratta. Han är inte den första som gått in i den om man säger så ... Skulle egentligen pluggat under dagen men jag somnade på soffan. Drömde något jättekonstigt om Harry Potter. Väldigt märkligt...

Linnéa sov här i från fredagen till lördagen.  Vi satte av mot Entré för att Linnéa skulle inhandla nya Harry Potter filmen, som förresten är så otroligt bra! Efter det begav vi oss till Hemmakväll för att hyra film. Det blev antichrist, Edge of Love och Good. Antichrist... Varken bra eller dålig, bara väldigt udda. Första fem minutrarna är bra, men sen ... Herregud. När kvinnan klipper av sin klitoris går det smärtvågor genom hela kroppen, eller när hon sätter fast betonggrejen på mannens ben. Ryser bara vid blotta tanken. Edge of Love var väl helt okej. Ganska tråkig... Good, som förresten var Linnéas val pga Viggo Mortensens huvudroll, vet jag inte ens vad den handlade om. Oscar och jag såg den men pratade mer än kollade på själva filmen. Linnéa och jag har sån otur när det kommer till film. Väljer alltid dåliga filmer av någon anledning..

Imorgon är det prov i datorkunskap. Vad är poängen med det egentligen? Fruktansvärt onödigt tycker jag. Ergonomi, datorns historia etc. Vem bryr sig?! Jag säger till när jag ska bli it-tekniker. Det är inget jag satsar på att bli. Alla andra ämnen har faktiskt någon nytta, något jag kommer behöva i framtiden, men datorkunskap. Blä.

Såhär ser det ut hemma hos mig just nu;


Ursäkta oskärpan!


Försöker få in julstämningen... Det går sådär.


Sicken min jag har >.< Gör alltid något med näsan när jag ska fota mig själv.
Ska försöka sluta med det...

091126

Sitter och kollar på Criminal Minds. Hatar att se det när jag är ensam hemma. Får alltid svårt att sova efteråt. Men det är ju såå bra! Blev inget plugg på eftermiddagen, lagade pyttipanna till Linnéa och mig istället. Ett av de få krav jag har på min väldigt framtida man är att han ska kunna laga mat, annars kommer vi antingen svälta eller bli väldigt feta. McDonalds, here we come!

Kollade på en film innan, Romeo is Bleeding. Antagligen första och sista gången jag ser en film endast för att en viss skådis är med i den. Linnéa-style! Jag vet inte rikigt vad filmen handlade om, förutom att den slutade mindre lyckligt. Gary Oldman var i alla fall väldigt snygg. Filmen är gjort -93 och det syntes verkligen. 90-talets mode är något jag verkligen hoppas inte ska bli mordernt igen. Fruktansvärt.


Snygg, sexig, singel.
pffff ..... Det var ju nästan lite roligt.

we're over.

Linnéa satt och bläddrade i en gammal Glamour-tidning här hemma hos mig nyss. Hon börjde läsa högt och berättade om en studie att om man går i högklackat får man starkare orgasmer. Pga att när man går i högklackat spänner man bäckenmuskelaturen som i sin tur ger förstärkt orgarm.
- Ska nog ha klackar imorgon, kläcker jag ur mig.
- Jag också, får jag som svar tillbaks.

Min eftermiddag kommer bestå av att plugga till Naur provet imorgon. Kan det bli mer tråkigt? Det finns en anledning till att jag valde att läsa Samhälle.

I wanna take a ride on your discostick

Idag var nog den segaste dagen i skolan hittils. Bilden tog priset. Vi fick tillbaks proven idag och jag chockades kan man nog säga. VG. Herregud. Hur lyckades jag med det? 1.5 poäng till och jag hade fått MVG. Lars, vår lärare, tyckte mitt självporträtt som skulle ritas med vänster hand hade ett förvånat utseende. Satt och höll med för det var ju absolut det uttrycket jag siktat efter!
Igår hade vi teori på idrotten och ska ha förhör på det om 2 veckor. Hurra! Sen bowlade vi. Jag, Emma Birgitta Carlsson, har gått på bowling skola i ett halvår i min tidiga ungdom. Det märktes inte, kan jag lungt påstå. Linnéa bröt av tumnageln och avbröt spelet medans Hannes och jag kämpade på. Det blev en del bilder som antagligen aldrig kommer läggas upp här. Ingen, absolut ingen, är snygg bakifrån i full action med att få till en strike. Själva bowlingpoosen är så ocharmig den bara kan bli. Ena benet bakom det andra, armen rakt fram och den andra lite så avdomnad men ändå beredd på något sätt. Det slutade med att Hannes tog hem segern, sen stack Linnéa och jag till Maxi där jag lämnade in mitt CV. Ingen hittar så bra inne på Ica Maxi i Västra Hamnen så som Vittra-barn gör. Varje EA-pass, varje "rast" och varje lunch. Det finns alltid något man kan behöva från Maxi.


Gör vågen, jag har platt (eller ja, någorlunda) hår! Med tanke på hur mitt hår såg ut igår efter det hade torkat hade jag inget val utan plattången fick användas för typ.. 10:e gången på 2 år.


Gör ett tappert försök till att få en överläpp. När jag skapades var det något som glömdes bort.
Överläpp och bröst är de saker jag missunnats här i livet. Fick ovanligt långa vader och extra tjockt hår istället, skulle det väga upp eller? Skulle behöva tunna ut håret minst 3 gånger varje sommar. Blir som en hjälm som bara värmer upp huvudet. Det var därför Gud skapade tofsarna.

.

Jag trodde det skulle bli annorlunda.
naiv.


091124


Jag kommer snart se ut som ett chokladflarn.

Kram!

dissad.


Den där känslan av att något hänt men att du inte vet vad som har hänt har jag just nu. Som om du inte behöver veta just den informationen. Ganska irriterande. Känner mig ytterst deppig och har tryckt i mig både kakor och kladdkaka. Sitter här och lyssnar igenom Norah Jones nya album för typ tionde gången idag. Fruktansvärt bra. Reflekterar mitt humör just nu. Ganska nere. Det är något med måndagar, jag känner mig oftast deppigare än vanligt då. Eller så är det just denna måndagen, den 23 november. Får nog gå och lägga mig tidigt så att dagen försvinner fortare. Det är inget på tv heller. Orkar inte läsa heller, mina ögon håller på att torka ut, mina läppar också. Måste vara det nya läppglanset man fick på premiärem. Varje gång jag använt det har läpparna slutat återfukta sig själva. Märkligt ...
Orkar verkligen inte plugga heller. Känner mig totalt slut. Det är ju inte så att jag gjort något ansträngande förutom att äta idag. Linnéa somnade innan idag på soffan, en liten powernap sådär.

Varför funkar bara peppiga låtar när man är på topp?

oj

Måste nog erkänna en sak... Mamma hade nog rätt. Jag är en slusk. Eller egentligen inte, jag har bara dåliga matvanor. Skulle storhandla idag till veckan då mamma inte är hemma. Herregud, säger jag bara. Illa, mycket illa. Att jag inte har varit med i Outsiders än med syrgastub på ryggen är ett mysterium. Förstår inte var allt det jag äter tar vägen? Det är ju inte så att jag bajsar en gång i timmen 24/7 och jag väger inte 150 kilo. hmm..

Men men ... Jag lär i alla fall överleva en vecka. Minst. Chips för 3 pers, choklad i överflöd, kakor, glass etc. Det kan bli krig! Kändes lite som om jag fick vad jag pekade på med tanke på att de lämnar mig här i Sverige... Brukar aldrig få det jag vill ha när vi är inne och handlar mat. Pekar jag på Coca Cola går mamma och hämtar lättdryck med smak av citron. Det är också gott men ... Inte samma sak direkt.

Det är otroligt hur fort ett år har gått, kan knappt tro det. Känns som om det vore igår. Hela october förra året gick jag omkring med konstant magsug... Herregud.

Pappa kom precis, han och mamma sitter och fikar just nu. Hoppas det inte äter upp mina chokladflarn. Han ska stanna på middag också. Det var faktikst inte något jag tänkt skulle hända i mitt liv, att se mina föräldrar sitta och ha trevligt på riktigt.

musarm.

Sitter på datorkunskapen just nu. Läraren Magnus pratar på om Ergonomi och jag känner mig smått träffad när det kommer till dålig hållning. Han påminner väldigt mycket om Christer Nerfont, musikalartisten. Även känd som Kovos röst i Lejonkungen 2. Linnéa sitter och antecknar åt oss, snäll som hon är. Jag känner ett extremt sug för kexchoklad... Jag måste verkligen sluta med sånt, innan det är jag som är med i Biggest Loser.

Mamma och Thomas åker till Gambia på torsdag. Jag är inte alls avundsjuk, nejdå. Jag vill ju inte alls åka utomlands och lämna kalla, dystra och tråkiga Sverige. Det som stör mig mest är att mamma kommer vara brun på julafton medans jag kommer vara likblek och degig. Känns ju bra. Kontrast?

Vi kollade på En Obekväm Sanning på naturkunskapen. Satt med konstant gås hud i 55 minuter. Det var tredje gången jag såg den (eller ja ,vi såg 55 min av den sen slutade vi) men den blir bara bättre. Grät första gången jag såg den, då han visar en bild av jorden och säger något om att det är det enda vi har. Usch!



 

jag dör på riktigt.

HIM släpper nytt album i februari. Jag avlider. Dör. Av lycka. Nytt album = Turné. Vilket innebär att jag Levinia och jag ska se HIM. Låt tanken sjunka in .... Känn hur den fyller upp hela ditt inre. Försvinn in i den och njut. 
Cover till albumet. Snyggt, snyggt och snyggt.

Blev förresten stoppad av polisen på vägen hem från Oscar. Hade "glömt" bakljuset, men jag pratade mig ur situationen, höhö. "Goddag Konstapeln, får jag känna på din batong?" ... kanske inte. Hade trevligt med Oscar. Vi kollade på film och åt glass. Glassigt värre.
Allt det jag hade tänkt skriva försvann samma sekund Levinia berättade om HIM. Så...  det här blev väl allt för den här gången.
Förresten.. Ville Valo ser så ... Vuxen ut nu. Lite smått läskigt.


She calls out loud: "What the hell is wrong with me?"

Har spenderat kvällen med Harry Potter filmer och naturchips. Ingen läsk! Var sugen innan men stod emot. Heja mig! Borde kanske ändra texten på headern till typ..: " .. följ Emma i hennes kamp mot sockret." Kanske inte.

Imorgon blir det film med Oscar, det ska bli kul att träffa honom igen! Vi ska antagligen se en vampuyrs bekännelse, varken han eller jag har sett den så. Mer vampyrer åt folket. Det är i och för sig ganska bra, då kan jag prata lite om den på torsdag när jag håller tal på svenskan.


Har man tråkigt så har man. Vilket resulterar i att man äter mer. Och ännu mer.


Jag måste verkligen hitta en sysselsättning.

ska nog äta lite till. Mums.


new moon

Om man jämför med första Twilight-filmen var New Moon... jag vet inte vad. Grymt mycket bättre. Verkligen jätte bra. Kunde inte hålla tårarna tillbaks (jag var direkt inte ensam om det heller) när Edward lämnar Bella i skogen. Usch. Ville bara släppa tårarna lösa på riktigt och bryta ihop där inne på bion. Det gjorde jag ju självklart inte. hur hade det sett ut egentligen? Satt och snyftade så tyst jag kunde istället och tittade lite då och då på Levinia som tittade tillbaks med mascaran rinnande. Men gud, varulvarna. Gåshud x100 när dom morrade.

Efter bion stod vi ett hav av Fanpiers och såg till vår stora förvåning Anna, vår fd naturlärare. Sa hejdå till Linnéa och Fiona och jag följde Levinia till bussen. Fiona sov här inatt och vi kollade på Harry Potter när vi kom. Ytterst mysigt! Inte för att jag behövde mer doser av snygga män utan bara för att jag börjat läsa Harry Potter böckerna. Fick ju både dos av att vara på Vittra och under filmen. Carlisle.. Edward.. Jacob? Nej tack. Team Edward, för att låta riktigt töntig. Har aldrig gillat Jacob.
Ni vet hur Jack Sparrows skägg ser ut va? Så ser Max ut nu, minus pärlorna. Jag fann inga ord.

Här kommer lite bilder från kvällen:

"Jag tycker du är söt. Jag tycker du är ganska göllig"


Levinia, Fiona und Linnéa kände peppen ... eller något.


Vi var allmänt heta under hela kvällen


sneaky!

prov.

Nu förstår jag varför jag hyser förakt mot matematik.
Jag förstår till punkt och pricka nu när jag sitter och pluggar inför imorgon. Allt går prima och har räknat de flesta av de blandade uppgifterna. Men.. Ja, det är alltid ett Men.
Men imorgon kommer allt vara som bortblåst. Vet inte varför, men det blir så. När det kommer till språk och matte blir det för det mest alltid så. Tror det beror på att jag är grymt osäker inom de ämnerna. Jag ska i alla fall försöka göra så gott jag kan imorgon. Sen ska Linnéa och jag söka jobb. Hurra. Det blir säkert en snabbvisit till Vittra också. Sen imorgon kväll... ÅH! Något jag längtat efter på i ett år. New Moon. Hoppas verkligen den är bättre än första filmen. Det är den boken jag tycker minst om men ändå. It's still New Moon. Säger bara Carlisle. Förstår ändå de tjejerna som tycker Edward är snygg, men nä.. Inte min grej. För ung, höhö. Ung (eller.. ja) kille som "pluggar" eller äldre mogen läkare? Tufft val eller?


.

Har jag gjort något? Det hela känns bara så frustrerande.

Sen håller balkongen på att blåsa bort i stormen. Ska sova ensam också. Drömma mardrömmar? Antagligen. Så var det med oh, what a beautiful nightmare. Har svårt att sova när det blåser mycket ute. Speciellt när jag är ensam. Börjar det åska är det kört. Då kommer jag inte få en blund inatt.

Jag är väl antagligen ung och naiv. Ung är jag ju men jag ville inte vara naiv. Jag vill tro det bästa om människor.

röd

Har  precis lyssnat igenom Kent's nya album. Måste nog lyssna igenom det igen för att bilda mig en uppfattning. som vanligt när det kommer till Kent. Hittar inte en favorit direkt och det tar mig tid att börja tycka om låtarna. När töntarna släpptes som singel tyckte jag inte alls om den i början. Men ju mer man lyssnar på den desto bättre blir den av någon anledning. Vissa låtar fastnar man direkt för när det kommer till andra artister och band men med Kent måste jag lysnna igenom låtarna två-tre gånger innan jag vet vad jag tycker. Tycker nya albumet har det bästa omslaget hittills av alla deras skivor. Själva musiken känns väldigt... electro? Ganska annorlunda men ändå väldigt likt deras andra album. Jag kan inte riktgt placera det.. Tycker låten Hjärta är bra, men det är något jag inte riktigt vet vad det är. Albumet är i sin helhet väldigt bra, som vanligt när det gäller Kent!


update

Fick ge mig ut och handla om det skulle bli middag för min del. Råkade även få med mig cola och choklad. Ojdå, inte med flit. Sitter och kollar på CSI Miami och pluggar inför bilden imorgon. Det går bara inte in.

Nu börjar desperate Housewifes..
Måste kila!


Från i somras, ytterst charmerande as always.
Hade precis gått på grund med jollen när Linnéa juckade loss oss.
Spännande historia!


dödlig Emma 4.0

En del saker kan jag störa mig mer på än andra. Som till exempel min idrottlärare som första påstår att jag bara varit med på en lektion och sen påstår att jag varit där men inte ombytt. Herregud! Vet hans ens vem jag är? Sist kallade han mig för Heidi. Jag har varit med liiite fler gånger än en gång och varit ombytt varje gång. Vad är poängen att gå dit ens om man inte är ombytt. Jag kanske inte var världens mest aktiva när vi spelade basket, men kom igen. Känner mig mycket irriterad.

Imorgon är det prov i bild. Kan man bli mer ointresserad än vad jag är? Jag strunar blankt i perspektiv, linjeperspektiv och flyktpunkt och gränspunkt. Hur mycket av det kommer jag komma ihåg om 2 veckor? Inget! Fruktansvärt tråkigt, men nödvändigt. Blir glad om jag får G på det i alla fall. Får jag mer än det blir jag mest förvånad.
Hade mentorsmöte innan idag. Har nog världens bästa mentor. Så underbar och så norrländsk. Vad är det med den dialekten? Så otroligt charmigt! Vi gick igenom mina omdömmen och jag kände aggresionen växa när vi kom till Idrott. Jag har aldrig varit en "idrottare" och hoppade t.o.m av Idrotten i nian. Finner det så tråkigt, men jag har insett nu att jag behöver betyget nu i gymnasiet men då får jag den här läraren. Tack! Uppskattas inte.

Skulle egentligen lämnat in mitt CV idag, men somnade i Linnéas säng av total utmattning och vaknade kvart i fyra. Pust. Vad jag än gör så är jag trött. Hade velat gjort en Törnrosa och sova i 100 år. Där kan vi snacka utvilad. Gud så skönt. Hade gärna skippat kuvösen som hon fick, eller ja, glasgrejen hon låg i. Är inte riktigt min grej. Föredrar frisk luft. Jo eller hur, dagens skämt.

Är ganska hungrig men har ingen aning om vad jag ska äta eller vad vi ens har hemma. Hade helst velat ha något i stil med pizza eller hamburgare. Blir nog inte det.. Tyvärr. Bara tanken av McFeast fick magen att börja kurra. Det blir säkert en macka eller något i den stilen till middag. Tycker det är så otroligt tråkigt att laga mat. Börjar förresten bli trött på kyckling, äter det varje dag till lunch. Nu är det nog.


Vi diggar inte grått nagellack. Mögelvarning!

sug

Fick till middagen trots allt. Det gick att äta, tack och lov.

Mår lite illa nu men är riktigt sugen på något... Vet inte vad men något. Choklad kanske? Nej, för klibbigt.
Linnéa och jag gjorde labbrappoert innan  ikväll och det gick väl bra. Vad hade jag gjort utan henne? Tror jag skrev totalt 4 labbrapporter under 3 på vittra. Det är illa. Men det behövdes inte mer, det var ju inte så att vi labbade mycket direkt.

Nu blir det väl till att kolla på Heartbreak Hotel i brist på annat att hitta på. Ska hoppa in i duschen senare. Badade igår så det lär jag inte göra igen på ett tag. En timme i skollhett vatten = nykokt kräfta/russin. Väldigt skönt men jag är inte den som badar ofta.

Äsch, nu ska jag ut och handla. Det är ju fortfarande helg! ;)


Denna fruktansvära bild på Linnéa och mig är tagen på Malmöfestivalen under Timbuktu.
Har glömt vad vi döpte den fula åsnan till ... Något charmigt i alla fall.

091115

Hallå!
Blir inte så mycket skrivande idag. Ska ta hand om lilla mamma istället. Blir till att laga middag, dvs kyckling. Borde nog utöka mina matlagningskunskaper. Men det är ju så tråkigt! Mycket trevligare att äta än att laga maten.
"Är man stor måste man vara snäll"
Ja, just det. Kan inte annat än att hålla med. 

scarface!


Charmigt värre. Sitter och kollar på Scarface och käkar kladdkaka.
Märker nu att mina axlar ser väldigt runda ut... Hmm..
Al Pacino är ruskigt snygg i den filmen. Eller han är egentligen alltid snygg.

You can call me Naiv, Emma Naiv.

091114

Jesus. Jag är så sjukt mätt att det är jobbigt att andas. Började dagen vid elva med scones + alla tillbehör. Fick även ner en halv baguette-bit också. Kände mig otroligt mätt redan då. Sedan vid två blev deet lunch med pappa. Stor, svulstig hamburgare med pommes på Tusen & 2. Riktigt god hamburgare, så jag käka på. Eller ja, åt halva och det mesta av pommesen. Fick inte in mig mer. Drack ca en halv liter cola samtidigt så.. Kan förklara saken. Men nu känns det verkligen inte som om jag kommer orka ställa mig i köket ikväll och laga middag till mig själv. Mamma åkte till Thomas imorse så... All alone.

Åt ganska mycket igår kväll också. Kan vara förklaringen till att jag är så fruktansvärt mätt nu. BLÄ!
Kollade på film med Linnéa igår... Vissa tecknade filmer är så otroligt smöriga. Så mesiga. Usch och fy. Vi satt och störde oss och kläckte ur oss kommentarer som: "Men kom igen" och "Herregud" under större delen av kvällen.


"Utan mitt höga hårfäste känner jag mig rädd, naken, exposed"
Fick även höra att man ser ut som fiskarna i "Hjälp! Jag är en fisk!"


panik!

Panik! Kexchoklad? Var? Ingenstans!

Mamma glömde köpa hem kexchoklad. Hon fick bara med sig fruktsodan. Jag avlider. Ska ha mens på lördag och är otroligt, extremt och jävligt sugen på kexchokald. I brist på annat.

Ska dra på mig ett par leggings och sticka ner till nyöppnade Daniels kiosk. Undrar vad de tar för en kexchokald? Önskar att jag bodde granne med Maxi. Hade varit så underbart, och jag hade varit så tjock. Rund och glad, kexchokald. Eller var det Go?
Måste bara tillägga att jag är lite smått stolt över mig själv. Har börjat smörja in ansiktet varje dag (när jag kommer ihåg det). Nu är det bara resten av kroppen jag ska komma ihåg. Händer väl sisådär 6-7 gånger i halvåret när jag smörjer in hela mig. Mycket illa. Kanske därför jag varit så len under sommaren? Då smorde man ju in sig varje dag.. hmm.

oj oj

Ny header! Mycket häftigt. Tack så mycket Sara för hjälpen.
Måste nog vara extremt oteknisk. Ändå fick man vg i teknik .... höhö

Det känns ganska skönt att veta att man slutar 10.00 imorgon. Eller rättare sagt, 09.55. Men ändå. Ingen naturkunskap för min och Linnéas del. Det ska vara halvklass och vi hade i måndags. Så vad ska man hitta på imorgon då? Blir väl till att kolla på film en stund sen sticka och hämta lunch. För vi slutar innan luchen har öppnat. Woho!

Visst, jag kan hålla med om att jag kan vara tjatig. Men snälla säg det då! Det jag avskyr mest här i världen är oärlighet och ignorans. Och svaret Ok. Är det så mycket begärt att bara tala om vad felet är? Bara en tanke liksom....

Appråpå det. Jag har hamnat i ännu en cp-grupp. Får rysningar av att tänka tillbaka till Future City projektet där Niklas satte Levinia och mig i skolans cp-grupp. Det projektet gick ju jätte bra! Ohja! Sen igår hände samma sak igen (minus vittra då) och jag hamnade åter igen i en cp-grupp. Kanske inte riktigt en cpgrupp, men ... Illa.
   Jag kan ibland sakna tiden på Vittra. Inte för själva skolan var så bra (säger bara hösten i nian) utan till exempel svenska lektionerna med Micke/Mike. När han under 2 år hade 40-års kris och vi andra fick ta smällen. När han lekte martyr eller berömde mig för mina berättelser. Hans åsikt betyder mycket för mig av någon anledning. Eller på EA:n när man satte sig inne hos Eja för att läsa eller bara umgås. Eller stack till maxi en timme utan att någon brydde sig. Av de tre åren där så minns jag nog nian med mest värme. De andra två åren var jag ju knappt där så... Men nian, så mysigt vi hade det egentligen. Och lätt. Sofie försvann, Jonas kom. En bra lärare ersattes av en annan bra lärare. Sen när Niklas berättade att han skulle sluta till julen så kändes det som om allt hopp var ute. Inom matten försvann mitt hopp samma sekund han kläckte ur sig orden. Det var då hatet till Carl bröt ut på skolan också. Klubbar som Vägra Vittra bildades och det var uppror. Jag minns första gången jag fick syn på Alma. Det enda ord jag fick upp i huvudet var NEJ. Det här skulle inte gå. Det gjorde det inte heller, gick ut med ett knappt G i matte. Men still dock ett G. "Cellör" ... Det heter cellEr!

Men men... Life goes on. Till Cybergymnasiet och framtiden. Satt och pratade med en massa människor idag i skolan där Linnea och Hannes är inkluderade. Vi kom in på vittra och så måste Hannes berättade något.
-Ni minns väl Henrik? Han som såg ut som doktor House?
- Ja... Det kan man väl säga, säger jag och får en blick av Linnéa.
-Han berättade att en junior hade sagt till honom att han var lik Ellen DeGeneres! Utbrister Hannes.
-Va?! Ellen? säger Linnea och jag.
-Ja, eller hur?!
Ungen måste defenitivt vara blind. På riktigt.


auch!

-Borkaklippan!, utbrister Linnéa under en fråga på Jeoperdy.
-Nej, Linnéa, det är fel, svarar pedagogiska jag.
Ingen av oss kommer på vad Ronjas hem kallas och väntar tålmodigt på svaret. Det är självklart Mattisborgen.
-Men det visste ju jag! säger Linnéa och ser ut som bara hon kan.

Var på tacokväll hos Levinia igår och kollade på Idol. Vilket jag aldrig brukar göra men man kanske borde hålla sig uppdaterad? Nej, glöm det. Har aldrig följt det och kommer nog aldrig göra. Men det var gott med tacos i alla fall. Väldigt trevlig kväll och jag fick träffa den berömda Jens, som jag bara hört sjunga We are Golden inspelad på Marias mobil...

Idag åkte Maria, Levinia, Maggie och jag ut till nya IKEA för Maria behövde köpa värmeljus.
Alltså.... IKEA. Nya IKEA. Jag finner inga ord. Förutom att om alla barn beter sig som de på IKEA ska jag aldrig skaffa barn. Någonsin.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Har inte bestämt mig. Blir väl till att masa sig ut och köpa cola på burk. Ska sluta köpa petflaskor har jag bestämt mig. Cola på burk är godare än den på petflaska. Glasflaska är gott på sommaren och det känns ganska avlägset. Köpte chips på IKEA (deras chips är faktiskt riktigt goda och dessutom är det väldigt bra pris) så det slipper jag köpa sen.

Skulle egentligen skriva något viktigt här men jag kom inte riktigt på vad det skulle vara.
Just det! Ska på New Moon premiären! Känn peppen! Förra året bokade jag fem biljetter till förhandsvisningen av Twilight och i år ska det tydligen vara Twilight kväll med både första och andra filmen men det fanns inga biljetter kvar när jag kollade. Snyft.


Tänkte att jag kunde bjuda på denna mycket charmiga bild. Ser lagom
drogad ut, inte sant? Snart är det dags för ny hårfärg. Mer åt mitt
"naturliga" håll. Råttfärgad dvs. Nä, men mer nötbrun kanske? Äsch...


beatbox

Jag vet inte riktigt hur det ska tolkas.
Att just under den specifika låten tystnar båda och bara lyssnar.
Äsch, jag låter det vara.

Det var Halloweenfest i fredags som jag var bjuden på (hör och häpna!) men det blev inget för min del. Vlade att spendera min kväll med Levinia istället. Bojkott? Vi åt god middag som inkluderade enorma bakpotatisar sen kollade vi på film. Och jag gick omkring och bar på Selma hela tiden. Så extremt mysigt! Jag har alltid varit lite emot Chihuahuas men... Selma är extrmt gullig. Får nästan göra ett försök att övertala Thomas om att en sån hade varit trevlig. Från Labrador till Chihuahua? hmm...

Ska försöka ta mig upp ur sängen. Råkade gå och lägga mig igen efter frukosten.. Eller ja, råkade och råkade. Det såg så skönt ut att jag inte kunde motstå. Precis som med en varm famn. Oemotståndligt.



RSS 2.0