Grattis!

Nu ska jag dra mitt strå till stacken. Stavas stacken med ck förresten? Nåja... Hur ofta har Sverige prinsessbröllop om jag får fråga? Nä, just det. En gång i seklet typ. Som den sanna royalist jag är önskar jag dem ett stort lycka till. Och ni människor som anser att monarkin ska avskaffas- dra åt pipsvängen. Svenska folket betalar 10 kr per person per år till kungahuset. Är dom inte värda en cheeseburgare per år? Vi betalar mer i socialbidrag till .. ja. Vad ska jag säga. Nysvenskar? De som inte kan svenska språket men bor här ändå och inte jobbar? Ska du stanna - ska du lära dig språket. Inget snack som saken. Jag är villig att sponsra kungahuset med en tia per år med tanke på vad de gör Sverige. Bättre reklam kan man inte få.

All den publicitet som Sverige får och alla turister som strömmar in till Stockholm, är inte det värt något? Är det inte hög tid att Sverige får en plats på kartan?

HEJA MONARKIN!






Gud som haver barnen kär, se på mig som liten är.

Jag läste härom dagen i någon tidning att man inte skulle oroa sig för tentor och prov och liknande. "Vad gör det om hundra år?" skulle man tänka. Nu till problemet. Fixar jag inte nationella i matte A imorgon går min värld under. Besvikelse, sorg och andra hemsktheter kommer plåga sommarlovet om det går dåligt. Vilket det antagligen kommer göra. Har kollat igenom gamla prov på skolverkets hemsida och allt hopp är så gott som bortblåst, och hoppet är ändå det sista som lämnar människan. Som i Cast Away. När han släppte årorna, då kände man att nu hoppades han inte längre. Det hade nog lite med att han förlorade Wilson också. Usch.

Jag är inte troende. Jag blir dock religös i sammanhang som detta. Jag ber verkligen om ett G i Matte A. Jag behöver ett G i matte A. Så om det nu finns en gud, låt mig få känna segerns sötma. En gång i livet i alla fall. Jag börjar ändå hårdträna imorgon och lägger om mina ack så osunda matvanor. Tre gånger i veckan i ett halvårs tid kommer jag ge åt träning. All förlorad träning under 17 år får jag väl ta igen nu. Vi säger adjö till sladdrig rumpa och kärlekshandtag och välkomnar fast rumpa. Fast allt egentligen. Jag kommer för första gången i mitt liv vara hård. Kommer gå omkring som en penis i full givakt och bara njuta av att hela jag inte dallrar när jag rör mig. Som det ska vara. Jag återkommer. Jag kommer klaga. Gnälla, komma med ursäkter men mest av allt - jag kommer grina. Gråta floder. Men det är det värt i slutändan. Fattar ni? slut-ÄNDAN. Vilken ordvits.


Har förresten blivit mörkhårig igen. Grå utväxt+orange resterande hår känns... Mindre attraktivt.

020610

Sitter här en tidig kväll i juni med nymålade tånaglar. Brände nedre delen av magen idag under solningen. Jag tar det som ett tecken på sommar. Mamma kom även hem med jordgubbar så ... Kan det bli bättre? Svar ja. Nämde jag att vi på cyber inte slutar förrens den 18 juni? Nåja, det är inte så mycket kvar ändå. Mattenationella den 14e, konflikttenta, filmanalys och psykologiprov. Okej, det är en del...

Halvligger i soffan och kollar på ekonominyheterna. Det är bara icakort kvar sen är alla vuxenpoäng inne. Ska dra mig ut om en stund, kan behöva lite luft och en promenad (läs: gå till netto och handla cola).

Jag bör sätta mig ner och fila lite på konflikttentan men ... Bara tanken får ögonlocken att bli blytunga. 


RSS 2.0