trött

Tjena kexet, varför står du här och smular?
I alla fall ... har ju inte direkt varit aktiv, varken på bloggen eller i verkliga livet. Men sen när blev jag aktiv? Har faktiskt varit ute och gått med mamma idag. Eller ja... Räknas det att gå mellan olika butiker? Det är något som rubbas när jag ser REA-skyltar. Det finns ingen hejd på mig. Finns så mycket man behöver (tycker man just då) och det är ju så billigt! Som inne på Zara idag... Hur mycket rea som helst, på typ allt. Speciellt skor, och varför har hela malmö helt plötsligt 39 i skor? Hittade ett par men som inte satt bra. Resten fanns i 41 och 37-38. Vad är det för stil?! Blev en kofta i alla fall, i den mycket fina och färglada färgen grå! Vet inte varför men jag dras till relativt tråkiga färger. Jag tycker färgglada kläder är skitsnyggt, på andra. Själv trivs jag inte alls i det. Kanske tryck på t-shirts men inte annars. Är tant vid snart 17, känns lite sådär. Blev även ett par tjocka leggings och nagellack. Provade jeans också, för det är något det är brist på i min garderob. Jag har ett problem, som aldrig kommer lösas (om inte Levi's syr upp jeans till mig i fortsättningen). Jag har breda höfter. Lite föör breda för jeans. Sitter dom snyggt över höfterna sitter dom alldeles slappt längs benen. Sitter dom snyggt på benen kan jag inte knäppa dom. I-landsproblem indeed. Det är mycket därför jag har hakat på trenden med jeans-tajts. Då sitter dom snyggt på både ben och höfter men man får världens konstigaste gump iochmed att det inte finns fickor. Sen känner jag mig småtjock iochmed att det är resår istället för knapp och dragkedja. Dom får inte heller vara för ljusa, eller för mörka. Usch vad jeans är svårt. Ska börja som Casandra och ha kjol och klänning resten av mitt liv istället, skulle vara enklare.

Fierce! Eller ja.. Ett tappert försök till fierce. Mitt hår blir ljusare för var dag som går. Jag blir lika exalterad varje gång jag upptäcker att det blonda (råttfärgade) börjar komma fram.

Dagen avslutades med tidig middag på Mando. Eller rättare sagt inne på Peter Beier efter middagen. Nu ska jag måla klart andra handens naglar sen ta itu med mitt rum. En del saker ska ut. Ska spendera eftermiddagen imorgon på IKEA med Linnéa och handla ramar och annat kul. Fick mina bilder hemskickade från Fujidirekt idag! Beställde de igår natt så det var snabb leverans! Bilderna blev helt okej.

Nej, mina damer och herrar. Ska dra på mig mjukis-shortsen och börja rensa.

Ha det så bra! <3


whooo

Både känner mig och ser ut som en nykokt hummer. Känner mig väldigt sexig. Helt röd och ljusbeige handduk. Ibland förstår jag varför jag är singel. Min kväll kommer bestå av ... ja ni.. Det undrar även jag. Har fått äran att diska ikväll. Känner mig mycket hedrad. Vi har käkat potatismos. Jag avskyr att diska efter potatismos. Det finns inget värre. Jo, intorkad kaviar. 

Lördag till söndag följde Linnéa och jag med upp till Thomas. Först måste stanna en timme på ceneter syd för att vänta på bussen för den vi tog gick tydligen inte hela vägen fram till Ålstorp... In på skopunkten för att hålla värmen och jag provade de mest vulgära och fruktansvärda skor. Polackernas återkomst! nej, inget ont mot polacker. Min första pojkvän, Martin, var polack. Eller kan man ens kalla honom pojkvän? Liksom... Vi gick i tvåan. Äsch... Under middagen så hör jag en väldigt obekant ljud. Jag möter Linnéas blick och hon har hört samma sak. De mest obehagliga ljud vi hört. Båda får tårar i ögonen och skrattgråter nervöst. Mamma försöker bibehålla lugnet men vågar inte heller kolla ut genom fönstret. Än idag vet vi inte var det var som lät. To be continued.
Vi hade relativt tråkigt under eftermiddagen och självutlösaren fick underhålla oss:
 
Charmvarning.

Snabba Cash

Jag längatr extremt mycket till den 9:e Mars. Inte klokt! Jag ska se 30 seconds to Mars. Helt otroligt sjukt. Liksom... JARED LETO. Känner mig som typ 12 igen och såg BWO för första gången. Ni andra som ska dit, ni hittar mig längst fram sjungandes med alldeles för högt.


Känner mig dö porrig idag. Otroligt skönt men ändå... Det gäller att hålla ihop kappan när man cyklar!

sex therapy

Jag är helt såld! Inte såld såld utan såld på Robin Thickes (Tjock) nya album. Gissa vad jag ska inhandla inom kort? Fastnade direkt för låten Sex Therapy (gissa varför, höhö). Riktigt bra... Håller tyvärr på att spela sönder den för tillfället. Själva texten alltså... Wow. Suck och stön. Vilken sex-låt. Otroligt så bra den är.
Robin Thicke – Sex Therapy
Robin Thicke – Teach U a Lesson - Den här låttexten... Jag avlider.

Imorgon blir det först skola, ytterst ansträngande. Två lektioner varav den ena ska vi se på film. Känns ju som en rätt ok skoldag. Sen under kvällen är det äntligen dags! Snabba Cash "exklusiv" smygpremiär. Det där med exklusiv känns lite skumt. Jag tror direkt inte det kommer stå en massa Goodie-bags på alla fåtöljer men men. Linnéa (okejdå, jag också...) har en förhoppning om att Jens Lapidus kommer dyka upp. Känns som om det är en på miljonen att det kommer inträffa men ändå. Hoppet är det sista som lämnar människan! Om man nu inte räcknar alla kroppsvätskor som rinner ut efterhand. Vadå äckligt?


Tonade håret för någon vecka sen. Från början skimrade det lite svagt i lila, lite sådär pensionär-snyggt. Det har tack och lov lagt sig och antagit en mer brun nyans. Relativt hög charmfaktor på bilden måste jag erkänna.

Vad har jag gjort sen sist jag bloggade? Ja ni... Av någon väldigt konstig anledning har jag tappat 1,5 kilo. Måste bero på min väääldigt sunda kost. Har faktiskt slutat med läsk. Eller kan man säga så efter tre dagar utan läsk? Ska i alla fall inte dricka läsk förrens mina kärlekshandtag blir mindre eller försvinner helt. Det är egentligen bara det och min rumpa som jag verkligen vill fixa till. Resten kvittar det. Faaast en överläpp hade suttit fint, måste jag erkänna.

.

Det är ett faktum som alltid kommer kvarstå.


Ja, jag älskar. Jag hatar det. Det äter upp mig inifrån.

Fan också.


kan du inte byta ut ditt liv så byt kanal.

Hej Hopp Gummisnopp! Hej Hopp dildo? Vem säger ens så? Jaja... Hamnade lite otippat hemma hos Jennie och Daniel igår! Skulle passa Charles imorse så det kändes smartare att åka dit igår istället. Människor, trilla inte av pinn nu men... Jag åt sallad igår! Och tyckte om det! Nej, nu ska vi inte vara sånna men sallad är kanske inte något äter varje dag. Men det ska det bli ändrig på! Ska faktskt gå och bre en knäckemacka med leverpastej och purjolök efter det här inlägget. Fick även reda på idag att jag kommer tjäna pengar! Kan man se passning av en helt bedårande valp som jobb? Trevligt jobb i så fall. Jag anmälde min hjälp frivilligt i början av december så... Men att ligga på soffan med en sovandes valp på magen och kolla på Animal Planet är helt okej. Heeelt ok. OK!

Vet inte varför men jag känner mig störig ikväll. Lite sådär ettrig. När man vill peta någon på armen hela tiden sådär väldigt irriterande. Höhö ... Känner mig dö häftig nu när jag ligger och lyssnar på Thåström. Försöker sjunga med med lika hes röst som han själv. Det går sådär. Tror jag varit hes gånger 3 i mitt liv.


Minus oskärpan ger jag mig på ett försök att se Fierce ut. Väldigt Fierce.

Nej min vänner! Magen kurrar och suktar efter leverpastej.
Måste bara berätta en grej till! Härom dagen när Linnéa ringde stod jag i duschen. Samtalet gick såhär:
-A det är Emma
-Hej! Vad gör du?
-Jag står i duschen
-Vad gör du där?
Ja du... Filosoferar, försöker komma på sätt att rädda isbjörnen och tigern. Hålet i ozonlagret tar också upp mycket hjärnkapacitet. Självklart sa jag inte det här.
- Jag duschar?
- Jaha! Trodde du sa porten, haha.

xoxo
nej men kom igen. Kände mig riktigt töntig nu när jag skrev så.
Hejdå!

loligt

Det är sjukligt kallt ute! Tappa känseln i hakan är en grej, men när ens naglel spricker? Det är inte Norrland. Var som sagt på stan idag med Linnéa. Jag blev en halsduk rikare och eftersom jag var i starkt behov av hårklämmor så fick det också följa med hem. Av någon anledning försvinner mina klämmor var jag än befinner mig. Träffade Levinia på Davidshall och fick äntligen tillbaks mina grejer. "Utan min fondation känner jag mig rädd, naken, exposed". Min "skogshuggarskjorta" är också tillbaks samt mina ljusa jeans. Thank god!

Nu ligger vioch kollar på Deadliest Catch. Jag har verkligen unik smak när det kommer till män. Sig på Northwestern tyckte jag var väldigt trevlig för något år sen... Nu? Vill inte påstå att han är ful.

Varför har Dressman så snygga modeller?
- Är de svenska män?
- Antagligen inte.

Nu blir det En Värsting till Syster och lite chokald. Måste få upp värmen. Är frusen enda in i märgen.


nattbloggeri

nämen Tjena! Vaknade 14.30 idag och halvskrek "FAN" rakt ut. Jag avskyr att sova bort dagarna. Det är skillnad om man sover till tolv men halv tre? Kom igen. Men men... Jag har inte lämnat lägenheten på hela dagen. Linnéa kom hit runt fem (tror jag?) och vi gjorde direkt inte så mycket. Låg och kollade på Casanova som Linnéa sov igenom. Sött! Själv låg man och chattade. Har sett Casnova hur många gånger som helst men kunde inte sluta faschineras (stavfel?) av Heath Ledgers mörka röst. Ja tack!

Imorgon ska jag upp tidigt! Eller ja... Tio-tiden? Ska på stan med Linnéa för att kolla på ett par grejer. Tänk att man behöver så mycket. Eller man behöver egentligen inte. Det hade bara passat väldigt bra i min garderod.
Ska fixa naglarna nu (intresseklubben antecknar?) och ställa klockan. Annars lär jag verkligen glömma det.


Gör vågen! Emma Carlsson har en färgglad tröja!

Nä, nu blir det sängen. Är faktiskt trött. Förvånande, eller hur? Dröm Sött!

ja ni

Nyår ... Ja ni, jag vet inte riktigt. Lång historia? Tar den någon annan dag. Vill bara säga att 8 minus grader och 4 km hem i strumpbyxor är inte trevligt. 4 km är ganska långt då.
Men i alla fall! God fortsättning! Jennie och Daniel hämtade upp Linnéa och mig vid ett tiden för att vi skulle hänga med till kenneln. Dom har fått hem en liten Charles! Jack Russel valp - 9 veckor. Sådär jobbigt söt. Vi stannade kvar på middag och efterrätt sen körde Jennie hem oss till mig. Vi bäddade ner oss i soffan och satte på Om en Pojke.


Partytrick?

RSS 2.0