ny webbadress!

Från och med nu mina damer och herrar "bloggar" jag från

http://putasmileonmyface.wordpress.com/ ! Blogg.se strular och har sig så nu ger jag upp (för lätt?)

Puss och kram!

Gurkan

Den senaste veckan (dvs sen förra tisdagen) har min kost bestått av...
Chips.
Choklad.
Coca-Cola.
Knäckebröd.
Pizza.

Känns det som att jag borde varva ner? Äsch, man lever bara en gång ju. Har handlat trevligheter till ikväll. Om man tänker efter är det ju faktiskt lill-fredag. Sitter (halvligger) i sängen och väntar på att mamsen ska komma hem och laga mat, för det kan ju vara dumt att laga den själv. Har tänt en massa ljus för att göra klart för snö-guden att inne är det varmt så du kan skippa snöattityden för ingen kommer gå ut.
Fick precis sms från mamma: Det går sakta.
Hon sitter på bussen på väg hem. Tro fan det att det går sakta. Snöstorm + skånetrafikens chaufförer = dålig kombo.

Hade min första religionslektion igår. Spännande. Vi ska tydligen besöka moskeén. Spännande. Eller? Vore det en dålig idé att bjuda på julskinka?

Magen kurrar, vinden viner och min fot kliar. Fick ett brännmärke på ovansida fot som jag genst skulle börja pilla på. Sen blev det sårskorpa. Emma pillar bort sårskorpan för det kliar ju faktiskt. Nu kliar det ännu mer.
Insåg en grej innan. Netto har kampanj just nu med 2 st 200g marabou choklad. 2st för 28 kr. Rimligt pris. Handlar'n däremot säljer en 200g för samma pris. Var någonstans ligger logiken? Snubben inne på Handlar'n är förresten relativt otrevlig.

Visste ni att ordet 'Gurka' inte finns på T9? Är i chocktillstånd.


Rebellen Emma på bilverkstad. Orelevant bild - indeed.

RSS 2.0